Acasă Uncategorized Twitter continua cenzura la adresa celui considerat a fi teoretic cel mai...

Twitter continua cenzura la adresa celui considerat a fi teoretic cel mai puternic om de pe planeta. Dupa ce Twitter i-a blocat ieri timp de doua saptamani contul presedintelui Donald Trump, reteaua sociala a blocat si contul Casei Albe si al echipei de campanie al lui Donald Trump, ambele conturi de socializare fiind suspendate la randul lor doua saptamani

Pentru cine inca mai are iluzia ca presedintele Statelor Unite, cel care ocupa fotoliul de la Casa Alba, este cel mai puternic om de pe planeta, ar trebuie sa se gandeasca serios.

Dupa ce ieri Twitter i-a blocat presedintelui Donald Trump contul timp de doua saptamani, adica fix pana in ziua in care Joe Biden devine oficial presedintele SUA si preia puterea, in urma cu cateva ore Twitter a blocat pe o perioada de asemenea de doua saptamani, si conturile Casei Albe si al echipei de campaniei al lui Donald Trump.

Aceste doua nou blocari de conturi au survenit dupa ce presedintele american Donald Trump a incercat sa scrie dupa ce a ramas fara contul sau personal de Twitter in urma cu 2 zile, pe contul Casei Albe, un mesaj cu privire tocmai la cenzaura la care este supus de catre stanga radicala, insa la scurt timp si contul Casei Albe a fost bblocat timp de 14 zile. Ulterior, Donald Trump a incercat sa scrie acelasi mesaj legat de cenzura la care este suspus (dupa ce contul Casei Albe fusese suspendat) pe contul echipei de campanie, insa imediat si contul echipei de campanie a fost de asemena suspendat 14 zile.

Practic, presedintelui Statelor Unite, cel care ocupa fotolioul la Casa Alba, consdierat a fi cel mai puternic om din lume teroetic, ii este bagat pumnul in gura de fiecare data cand incerca sa isi exprime opiniile de catre niste retele de sopcialziare, care dupa cate de vede foarte clar, au devenit noua Politie a gandirii, decizand ce pareri pot fi exprimate liber si cine merita sa fie executat in piata publica la cel mai inalt nivel.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here