Udrea, despre situația lui Dragnea: A căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale decât bărbații. Nu m-ar mira dacă Dăncilă ar trece la Pro România

Fostul ministru Elena Udrea spune, într-o postare de Facebook, că ”situația” liderului PSD Liviu Dragnea arată că ”a căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale și mai devotate decât bărbații”.

Udrea nu precizează despre ce ”situație” este vorba, dar este posibil să se refere la faptul că Guvernul nu a dat ordonanțele privind justiția pe care le vrea liderul PSD.

”Situația lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susținute de el în diverse funcții publice importante, a căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale și mai devotate decât bărbații. Nu m-ar mira dacă, după Grindeanu și Tudose, și Viorica Dancila ar trece la Pro România”, scrie Udrea pe rețeaua de socializare.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul “Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă ea a părăsit România, aflându-se în prezent în Costa Rica.

Citeşte şi http://dc360.ro/tariceanu-imi-doresc-ca-dragnea-sa-fie-si-sa-ramana-liber-in-nicio-tara-din-europa-cineva-care-mobilizeaza-electoratul-la-alegeri-nu-ajunge-sa-fie-condamndat-pentru-asta/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.