Uite statul paralel, am învins statul paralel, nu mai e statul paralel! Uite din nou statul paralel!

Au trecut 2 ani si jumătate de guvernare PSD-ALDE, 2 ani în care atacurile asupra justiției, asupra statului de drept, asupra instiuțiilor de forță și asupra magistratilor s-au ținut in lanț. Acesti 2 ani nu au reprezentat nimic altceva decât încercarea disperată a unui grup infracțional organizat de a acapara justiția punând presiuni zilnic pe magistrați, pentru ca în final să o poată controla ei.

În această perioadă  au apărut din belșug și tot felul de consiprații care de care mai ridicole venite din partea coaliției menite să le justifice presiunile continue asupra justiției. A fost creată chiar o lume paralelă, un stat paralel, omul rău din umbra pe care îl vede doar coaliția aflată la guvernare fără să dea detalii exacte direct din cine e compus acest “stat pralel”, coaliția dorind să fie subtilă iar electoratul să își dea seama asta pe parcurs din discursul lor victmizant și propagandistic cine sunt “oamenii răi.

Presa subrodoantă colaiției PSD-ALDE a fost si ea de mare ajutor ăștia 2 ani, punându-le pratic pe masă ocazia de zi cu zi de a isi prezenta aceste teorii ale conspirației liniștiți fără să întampine absolut niciun fel de problemă, nicio întrebare incomodă sau la obiect, ba chiar aceste teorii au fost din plin susținute și promovate de televiziunile prietene.

Dar ce face mai exact acest “stat paralel” dacă este să ne uităm în gura politicenilor din coaliție? Acest “stat paralel” pe care nu îl vede vreo 20 de milioane de români și care îi abuzează pe infractori, acest stat le face “mari nedreptăți”, “statul paralel” este cel care “bagă oameni nevinovați la puscărie, cu zecile de mii din toată țara”. Tot “statul paralel” ar fi cel care ar “asculta illegal” românii, se sugerează că serivciile în frunte cu SRI ar fi parte din acest “stat paralel”. Coaliția a aruncat chiar și o cifră pe piață spunând că numărul românilor “intecreptați illegal” ar fi de 6 milioane, pentru ca în final să se dovedească că era vorba de câteva sute de mii de fapt.

Revenind la partea din “statul paralel” care “bagă oameni nevinovati la pușcărie”, în ăștia aproape 3 ani, acest “stat paralel” a prins diverse forme, prima dată ni se sugera ideea că oamenii din furntea “statului paralel” ar fi fost fostul prim-adjunct al SRI, generalul-locotenent în rezervă Florian Coldea alături de fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi, în prezent candidată la șefia Parchetul European. Între timp, ambele personaje au dispărut din funcțiile lor care le creiau fiori reci pe spinare infractorilor din PSD-ALDE. Florian Coldea a ieșit din peisajul public încă de acum mai bine de 2 ani de zile, când a solicitat eliberarea sa din functia de prim-adjunct SRI, după care la 1 an și jumătate distanță urma ca Laura Codruța Kovesi sa fie revocată din funție fară vreun motiv întemeiat de către fostul ministrul al justiției pănă acum 3 zile Tudorel Toder.

Între plecările celor doi din funcții, în acea perioadă de 1 an si jumatate, acest “stat paralel” a trecut prin diverse transfomrări dacă este să ne uităm in gura colaiției PSD-ALDE și a televiziunilor lor de casă. După ce Florian Coldea a ieșit din atenția publică, coaliția a simțit imediat nevoia să caute noi dușmani aparținând acestui “sistem ocult” prin care să își justifice atacurile continue la justiție și la statul de drept și incapacitatea sub orice formă de a guverna.

În această tranziție de 1 an și jumătate de la plecarea lui Coldea până  la revocarea forțată a lui Kovesi, coaliția a găsit fără mare efort noi dușmani cu care să se bată, locul lui Coldea fiind luat de către Procurorul General Augustin Lazăr și de către șefa ICCJ Cristina Tarcea. Între timp, după mai bine de 1 an si jumatate de încercări de a face față presiunilor continue venite din partea puterii care intențiaona încă de la bun înceăput doar să îl demită din funcție, Augustin Lazăr i-a prezentat președintelui Iohannis cererea sa de pensionare după ce a vrut sa candideze pentru încă un mandat la Parchetul General dar a fost imediat respins și refuzat de fostul ministru al justiției Tudorel Toader.

În prezent, dacă este să urmăm firul “logic” al acestei propagande continue susținută de 2 ani și jumătate încoace de coaliția PSD-ALDE și televziunile prietene, ultima redută a “statului paralel” care stă azi în picioare în fața fericirii eterne a coaliției ar fi șefa ICCJ Cristina Tarcea.

Totuși, dacă ne uităm la întamplările recente, cu toate că pe rând Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi nu mai ocupă funcții publice importante, propaganda și furia PSD-ALDE e în creștere continuă. Agresivitatea reluată în ultimile săptămâni dinaintea începerii oficiale a camapaniei elctorale venite dinspre liderul PSD și acoliții din jurul lui cât și atenționarile și avertismentele tot mai dese ale lui Tăriceanu cu privire la “dușmanii țării” continuă să se înmulțească.

Deși Luara Codruța Kovesi nu mai ocupă de peste jumătate de an nicio funcție publică este în continuu atacată de televziunile de propagandă ale coaliției mai nou pentru că și-a depus candidatura pentru șefia Parchetului General, propaganda facând din nou legături conspirative cu “statul paralel” și cum va aduce fosta șefă DNA “sistemul opresiv”cu ea la Bruxelles. Aceeași campanie de denigrare și propagandă agresivă se duce și împotriva lui Augustin Lazăr, chiar dacă este deja pe jumătate plecat după ce acesta și-a depus cererea de pensionare președintelui Iohannis. Poveștile televiziunilor de casă ale coaliției cu privire la “torțioanrul Lazăr” s-au dovedit a fi doar pure fake-uri.

Întrebarea care se pune este deci, cine este de fapt acest așa zis stat paralel? A existat el vreodată și măcar la 1% din intensitatea cu care este mediatizat subiectul de ani întregi de propaganda sau sunt simple povești care să le justifice imnfractorilor din caoliție atacurile la justiție și statul de drept și încercările continue de subordonare a instituțiilor de forță si a functiilor cheie? Cum de la un interval de 6 luni-1 an de zile acest “stat paralel” se recompune și reconfigurează imediat după ce dispar anumite figuri cheie din sistem prezentate și ele la timpul lor de aceeași propagandă ca făcând parte din “statul paralel”? Este totul doar un joc al politicienilor infractori și al patronilor de presă care de 30 de ani sunt în cârdășie și mănării cu politicieni de toate culorile și se folosesc de un dușman inventat pentru a transfoma țara in propria lor moșie fără stat de drept și cu o justiție pusă pe labe și sub controlul politicului ?

Citește și https://dc360.ro/%e2%80%8bvideo-o-problema-de-sanatate-publica-nerezolvata-de-zeci-de-ani-si-noile-promisiuni-fanteziste-ale-lui-dragnea-20-de-centre-de-radioterapie-pentru-copii-si-adulti-pana-in-2020-rmn-si-ct-in/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.