- Advertisement -
AcasăExternUn cercetator francez si-a tepuit propriul public ca sa dovedeasca cat de...

Un cercetator francez si-a tepuit propriul public ca sa dovedeasca cat de usor sunt manipulate turmele astazi. Cercetatorul francez a publicat o poza cu o bucata de salam pe care a prezentat-o ca fiind cea mai apropioata stea de sistemul nostru solar: „Conform cosmologiei contemporane, mezelurile spaniole nu se găsesc nicăieri în afara de Pământ”

- Advertisement -

Un cercetatator francez si-a tepuit propriul public ca sa dovedeasca cat de usor sunt manipulate turmele astazi. Concret, acesta a publicat pe pagina sa de Twitter o poza cu mezeluri speniole, mai exact o bucata de salam chorizo, prezentand-o drept „cea mai propria stea de sistemul nostru solar fotografiata vreodata cu ajutorul unui telescop”, facnad referire la Proxima Centauri.

Urmaritorii de pe Twitter ai cercetatorului Etienne Klein s-au minunat in comentarii dezbatand despre „detaliile uimitoare” ale fotografiei. La randul sau, Klein a scris in testul postarii: „Ce nivel de detalii… O nouă lume ne este dezazluita in fiecare zi”.

„Conform cosmologiei contemporane, mezelurile spaniole nu se găsesc nicăieri în afara de Pământ”, a scris dupa cateva zile cerecetatorul francez la o postare cu aceeasi bucata de slaam, sperand ca internuatii care inghitisera gogoasa se vor prinde de farsa.

Miercuri, Klein le-a relatat urmartorilor ca totul a fost doar o farsa.

„Am venit să prezint scuze celor care au fost poate șocați de farsa mea care nu a avut nimic original. A fost o glumă de cercetător”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -