Razboiul PSD vs PNL fata pe masti! Pentru ca Ponta si Ciolacu refuza sa poarte masti in Parlament, liberalii vor să restrângă excepțiile de la obligativitatea purtării măștilor, vizati fiind vorbitori in public! Orban: “Un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă!”

Dupa cum prea bine stim acum 2 zile a intrat in vigoare in Parlament ordoanta privind starea de alerta, ceea ce insemna ca in afara de unor serii de relaxari care vin la pachet, in privinta purtatii mastilor cerintele au devenit insa si mai restrictive, in sensul ca spre deosebire de perioada starii de urgenta, purtarea acestora nu mai e optionala , ci obligatorie, cu cateva mici exceptii, intre care si vorbitorii in public.

Ponta si Ciolacu au tinut ambii discursuri in Parlament chiar in timpul votarii orodantei starii de alerta fara a purta masti, luandu-se la cearta cu cunoscutul scandalagiu liberal Florin Roman, care le-a reprosat ca nu respecta cetatenii printre nepurtara mastii.

La doar 2 zile dupa episodul Ponta-Ciolacu-Florin Roman din Parlament, liberalii au decis sa schimbe deja lucurrile in privinta purtarii mastii de protectie. PNL vrea ca si vorbitorii in public sa fie obligati se poarte masti.

“Este încă în analiză partea de excepții la purtarea măștii în spații închise, în sensul de a reduce numărul categoriilor exceptate. Probabil azi va fi publicat Ordinul în Monitorul Oficial. În principal, e vorba de cei care vorbesc în spații închise de față cu alte persoane, de exemplu parlamentarii”, au precizat surse guvernamentale pentru G4Media.ro.

Intrebat la B1TV dacă lideri politici precum Marcel Ciolacu şi Victor Ponta pot fi amendaţi pentru că nu respectă regulile privind purtarea măştii în spaţii închise, aşa cum au procedat în cadrul şedinţei de luni de la Camera Deputaţilor, Orban a răspuns: „Pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă. În spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măşti. Ei în discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea, în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *