Acasă Noutati interne Un constantean i-a facut plangere penala lui Teodosie dupa ce la slujba...

Un constantean i-a facut plangere penala lui Teodosie dupa ce la slujba s-ar fi strans 10.000 de oameni nerespectand cerintele autoritatilor! / IPS Teodosie ii raspunde: „Nu se răspândește virusul ucigaș în timpul unei sărbători. A fost și Poliția, și Jandarmeria, și-au făcut datoria, le-am dat și lor apă sfințită. Este o sărbătoare cosmică, la care participă întregul Univers”

Un contantean i-a facut plangere penala lui IPS Teodosie dupa ce acesta nu ar fi repectat cerinta autoritatilor cu privire la numarul maxim de enoriasi prezenti la Boboteaza unde s-ar fi adunat peste 10.000 de oameni in loc de cel mult 3.000. Intr-o internvetie la Romania tv joi seara, IPS i-a dat replica constantenului, caruia i-a tranmsis ca „nu se raspaneste virusul ucigas in timpul unei sarabatori”. Teodosie a dat asigurari in plus ca virusul chinez a stat departe la Boboteaza, mentioand ca au fost prezent la eveniment si Politia si Jandameria, carora le-a imparit la randul lor aghiasma. Teodosie a continuatspuand ca Boboteaza este o sarbatoare cosmica la care participa intreg Universul.

”Nu se răspândește virusul ucigaș în timpul unei sărbători. Sunt convins că nu s-a îmbolnăvit nimeni ieri, de ziua de Bobotează. A fost și Poliția, și Jandarmeria, și-au făcut datoria, le-am dat și lor apă sfințită. Este o sărbătoare cosmică, la care participă întregul Univers. Îmi pare bine că a ieșit Boboteaza cum trebuie. Noi am făcut cu autorizație acest eveniment. Avem aprobare, nu am făcut sfidând autoritățile locale.”, a precizat ÎPS Teodosie.

”Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează. Nu putem spune în două zile, avem nevoie de o săptămână. Nu voi obliga pe nimeni. Ni s-a cerut cum se vaccinează preoții. Eu nu sunt în cunoștință de cauză ca să oblig pe cineva. Am consultat mulți specialiști și sunt reținuți.”, a adăugat ierarhul.

”Biserica nu se va mai închide. Eu nu voi mai închide nicio biserică, indiferent de ce ordin va veni. Biserica este a lui Hristos! Mă simt ca la 20 de ani.”, a încheiat ÎPS Teodosie.

 

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here