Un deputat care a părăsit PSD pentru PRO România în noiembrie se întoarce în PSD din PRO România în luna februarie!

Deputatul Constantin Cătălin Zamfira se reîntoarce în Grupul parlamentar social-democrat, după ce a părăsit PSD în luna noiembrie a anului trecut, rămânând deputat neafiliat.

Zamfira a trimis luni o informare în acest sens Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Pe 14 noiembrie, Constantin Cătălin Zamfira, Emanuel-Gabriel Botnariu şi Corina-Alexandra Bogaciu şi-au anunţat demisia din PSD, invocând „modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”. Niciunul dintre ei nu s-a înscris atunci în alt partid, rămânând deputați neafiliați.

Corina-Alexandra Bogaciu şi-a anunţat vinerea trecută afilierea la Partidul Pro România.

Demisiile parlamentarilor PSD de Ilfov au venit în zilele în care Gabriela Firea a fost lăsată simplu membru de partid, luându-i-se toate funcțiile: președintel PSD Ilfov, președinte interimar PSD București și vicepreședinte al PSD.

Săptămâna trecută, cinci deputați PSD, printre care și fostul premier Mihai Tudose, și-au anunțat trecerea la Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Citește și https://dc360.ro/firea-dragnea-vrea-falimentul-capitalei-din-razbunare-functionarii-care-executa-comenzile-sale-vor-raspunde-chiar-si-pentru-abuz-in-serviciu-dumnealui-va-fugi-de-raspundere-cum-a-facut-si-in-cazul/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.