- Advertisement -
Acasă Noutati interne Un german a uitat unde si-a parcat masina si si-a gasit-o dupa...

Un german a uitat unde si-a parcat masina si si-a gasit-o dupa 3 saptamani de cautari continue in 15 parcări publice supraetajate

- Advertisement -

Un german in varsta de 62 de ani din Germania a reusit preformanta de a uita unde si-a parcat propria masina. Barbatul a cautat continuu in 15 parcari surpaetajate timp de 21 de zile alaturi de fiica sa. Cetateanul  cu pricina venise pentru o intalnire pentru prima data in orasul german Osnabruck.

A intrat, a lăsat mașina, un Renault Scenic, a plecat la întâlnire. Cum nu funcționa aparatul de taxat, nu a primit vreun tichet. Iar când s-a terminat întâlnirea pentru care venise în oraș, n-a mai știut în ce parcare a lăsat autoturismul. Au urmat trei săptămâni cu apeluri publice legate de mașină, cu drumuri aproape zilnic în oraș și scotocirea a mai mult de 15 parcări publice supraetajate.

Ajutat de fiica lui, bărbatul a încercat în zadar să-și amintească unde parcase. Miercuri însă un localnic a anunțat că a identificat autoturismul. Era în parcarea unui mic hotel din centrul orașului. Și pentru cele trei săptămâni, șoferul are de achitat 437 de euro taxă de parcare.

Managerul hotelului vrea acum să anuleze taxa de parcare și crede că șoferul uituc trebuie totuși să părăsească Osnabrück cu o impresie bună, scrie NOZ.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here