Un important penal are de azi deschis ușile partidului lui Tăriceanu! Dorin Florea, triplu traseist de dreapta s-a înscris în ALDE! Primarul are probleme cu dosare la DNA

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, s-a înscris în ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu şi va prelua şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a formaţiunii. Acesta a fost lider al PD, şi ulterior PDL, şi a candidat independent la alegerile locale. Deţine funcţia de primar din anul 2000 până în prezent.  


Dorin Florea a venit, vineri, în conferinţă de presă, alături de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, aflat în turneu electoral prin ţară. „Ambiţiile mele vizavi de modul în care se înţelege să se facă politică de câţiva ani încoace, ştiţi foarte bine că, ca şi felul meu de a fi, nu pot să stau deoparte în momentul în care văd că, de fapt, s-a coborât atât de mult şi, în locul identificării unor probleme cu adevărat serioase, pe care le aşteaptă cetăţenii, se preferă foarte multă vorbărie, dar cel mai mult ură (…). Rămân, întotdeauna, adeptul valorilor de dreapta şi, şi înspre satisfacţia colegilor care de-a lungul anilor au fost alături de mine sau eu am fost alături de ei în ceea ce a însemnat construcţia administrativă şi politică a dreptei în Târgu Mureş, mă determină să nu îi las singuri”, a declarat Florea. 


Dorin Florea a candidat independent, la primăria din Târgu Mureş, susţinut de mai multe partide, dintre care  şi PNL. El era implicat în două dosare de penale, dintre care unul a fost trimis în judecată. La data de 16 septembrie 2016 Direcția Națională Anticorupție a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Dorin Florea. La momentul faptei acesta era în funcția de primar al orașului Tg-Mureș și a săvârșit infracțiunea de participație improprie la abuz în serviciu. Dorin Florea, împreună cu Cioban Maria care era secretar al municipiului, ar fi păgubit bugetul orașului cu peste 1 milion de lei.Astfel, acest fapt confirmă că primarul orașului Târgu Mureș nu este la fel de curat cu pretinde el. 

Citește și http://dc360.ro/usr-despre-ridicarea-protestatarilor-de-la-topoloveni-e-un-abuz-erau-doar-cativa-oameni-cu-un-banner-e-o-rusine-pentru-uniforma-pe-care-o-poarta-fortele-de-ordine-din-subordinea-lui-carmen-dan-car/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.