Un liberal il regreta pe Ceasca caruia ii aduce adevarate omagii: Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România! Atunci am invatat ce inseamna munca, disciplina, bun simțul şi respectul! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună si nesiguranță

Un liberal ii aduce un adevarat omagiu fostului dictator al Romaniei Nicolae Ceausescu, omagii care i-ar stoarce probabil o lacrima si baiatului Kim al Coreei de Nord.Vorbim despre Eugen Stănia, fost primar si actual candidat la primaria Dăneasa din județul Olt.

Politicanul spune ca pe vremea fostului condiucator al Romaniei “a invatat o scoala, a obtinut o calificare si a invatat ce imnsemna munca, bunul simt si respectul” Eaugen sustine mai departe ca toate acestea au disparut inca in urma cu 3decenii (la Revolutie) iar acum “predomina doar minciuna, nesiguranta,m interesulm persoanal si nepsarea fara cei aprorpiati”

Politicianul nu se opreste doar la cuvintele siropoase la adresa fostului conducator, acesta ataseaza la postare si doua imagini infatisanu-l pe Ceausescu in perioada tineretii.

Postarea integrala a lui Eugen Stănia: 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *