Acasă Politica Un nou scandal intre USR si PNL! Consilier USR PLUS catre...

Un nou scandal intre USR si PNL! Consilier USR PLUS catre Costel Alexe: „Dat fiind acuzaţiile de corupţie care vi s-au adus, imaginea Consiliului Judeţean a fost grav afectată” / Costel Alexe: Vă asigur că în momentul de faţă eu sunt cel care trebuie să demonstreze nevinovăţia iar dumneavoastra v-aş recomanda să citiţi mai puţin presa că s-ar putea să fiţi mai informat”

Un nou scandal izbunceste intre PNL si USR, de data asta cu Costel Alexe in miezul sau. In şedinţa extraordinară de luni a Consiliului Judeţean, consilierul USR PLUS Ştefan Tănasă, l-a criticat direct pe Costel Alexe, caruia i-a sugerat ca ar trebui sa demisioneze din functia de preşedinte Consiliului Judeţean Iaşi din cauza faptului ca i s-a deschis un dosar. Costel Alexe i-a rapsuns consilierului USR-PLUS transmtandu-i ca in prezent se afla in postura in care trebuie sa isi demonstreze nevinovatia. Costel Alexe i-a recomandat ulterior acestuia sa citeasca mai putin presa pentru a fi mai mult informat.

Replicile dintre cei doi.

„În contextul ultimelor evenimente, totuşi, dat fiind acuzaţiile de corupţie care vi s-au adus, dar şi eventualele alte dosare în care veţi fi implicat în următoarea perioadă, conform spuselor dumneavoastră apărute şi în presa locală, toate acestea fac să ne punem totuşi un semn de întrebare asupra modului în care va fi condusă această instituţie în viitor. În acest sens aş vrea să ştiu cum explicaţi această situaţie având în vedere că imaginea Consiliului Judeţean a fost grav afectată din cauza problemelor pe care dumneavoastră le aveţi. Mulţumesc”, a spus consilierul USR PLUS Ştefan Tănasă, în şedinţa extraordinară de luni a Consiliului Judeţean.

„Stimaţi colegi, credeţi-mă pe cuvânt că sunt unul (…) care iubesc cel puţin la fel de mult ca dumneavoastră şi Consiliul Judeţean, şi pe ieşeni, şi mai ales reprezint cât mai bine interesele judeţului mai ales la Bucureşti cât şi în judeţul nostru. Vă asigur că în momentul de faţă eu sunt cel care trebuie să demonstreze nevinovăţia în alte părţi, iar dumneavoastră, domnul Tănase, v-aş recomanda să citiţi mai puţin presa că s-ar putea să fiţi mai informat”, a replicat la finele şedinţei extraordinare de luni a Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here