- Advertisement -
AcasăExternUrmeaza sa ne invete sa respiram corect. Jens Stoltenberg ne explica ce...

Urmeaza sa ne invete sa respiram corect. Jens Stoltenberg ne explica ce s-ar intampla daca razboiul din Ucriana s-ar extinde: Dacă războiul devine un război la scară largă între Rusia și NATO, vom vedea suferință, pagubă, moarte și distrugere la o scară mult, mult mai rea decât ce vedem azi în Ucraina

- Advertisement -

Ca si cum cei mai multi dintre noi am fi intarizati mintal, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, explica mapamondului ce s-ar intmapla in cazul in care conflictul dintre Ucraina si Rusia ar deveni unul NATO veruss Rusia. Pe scurt ar fi foarte rau, ar fi distrugeri imense si ar muri foarte multi oameni, probabil cei mai multi dintre noi nu ne-am fi gandit la cu totul altceva, asa ca aveam nevoie de insiintare de la Stoltenberg ca sa stim intocmai.

„Dacă războiul devine un război la scară largă între Rusia și NATO, vom vedea suferință, pagubă, moarte și distrugere la o scară mult, mult mai rea decât ce vedem azi în Ucraina. Avem responsabilitatea de a ne asigura că războiul nu se extinde dincolo de granițele Ucrainei. NATO nu face parte din conflictul de pe teren” a delcarat acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -