USR despre ridicarea protestatarilor de la Topoloveni: E un abuz! Erau doar câțiva oameni cu un banner. E o rușine pentru uniforma pe care o poartă forțele de ordine din subordinea lui Carmen Dan, care la 10 august tot la coamnda lui Dragnea și a ministrului de interne au acționat

USR spune că sunt inacceptabile abuzurile comise de forțele de ordine aflate în subordinea ministrului Carmen Dan împotriva românilor care s-au săturat să fie mințiți și batjocoriți de regimul autoritar al lui Liviu Dragnea și anunță că va asigura asistență juridică românilor abuzați de jandarmi la Topoloveni, dar și la Galați și la Iași.

Potrivit USR, la Topoloveni, românii care manifestau pașnic împotriva PSD în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea au fost ridicați de jandarmi fără justificare legală, deși puteau fi legitimați pe loc, “au fost urcați în dube și duși la poliție ca în vremurile de tristă amintire, doar pentru a nu strica buna dispoziție a tătucului venit să vorbească activului de partid”.

“E un abuz! Era suficient ca jandarmii să stea lângă ei, erau doar câțiva oameni cu un banner. Acum, aceștia oameni sunt ținuți la poliție până pleacă Dragnea, deși nu au comis nicio ilegalitate. Este o rușine pentru uniforma pe care o poartă forțele de ordine din subordinea lui Carmen Dan. După episodul 10 august, când, tot la comanda acesteia și ca urmare a dorinței lui Liviu Dragnea, au gazat și fugărit tineri, bătrâni, mame și copii, nu ne mai miră cât de departe este dispus să meargă PSD împotriva propriului popor”, a declarat Ionuț Moșteanu, vicepreședinte al USR și deputat de Argeș.

Reprezentanții USR spun că vor asigura asistență juridică românilor abuzați de jandarmi la Topoloveni, dar și la Galați și la Iași.

Citește și http://dc360.ro/pana-aici-lui-viorica-i-a-ajuns-dancila-am-fost-azi-la-spital-si-ma-uitam-cu-cata-inversunare-scandal-si-cate-lucruri-urate-au-putut-sa-spuna-protestatarii-au-venit-cu-coroane-e-inadmisibil-d/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.