USR îi cere lui Iohannis să participe la toate ședințele de Guvern din luna decembrie pentru a împiedica adoptarea OUG pe amnistie

Liderul USR, Dan Barna, i-a solicitat luni dimineață președintelui Iohannis să participe în luna decembrie a acestui an la toate ședințele de Guvern care vor mai avea loc pentru a împiedica adoptarea ordonanței anunțate pentru amnistie și grațiere.

,,USR va face tot ce depinde de noi în situația în care această ordonanță va apărea, dar până atunci trebuie ca fiecare forță responsabilă din societate să încerce să blocheze un astfel de demers care ar însemna, din punctul nostru de vedere, sfârșitul democrației în România. De aceea, îi solicităm președintelui României să utilizeze la maxim atribuțiile legale pe care le are și să participe pe parcursul lunii decembrie la fiecare ședință de Guvern”, a declarat Dan Barna.

USR îi solicită președintelui Iohannis să participe la toate ședintele de guvern din luna decembrie pentru a preveni adoptarea OUG-ului privind amnistia și grațierea. În ianuarie 2017, președintele a mai fost la o ședință de guvern și a împiedicat adoptarea OUG 13. În loc să se ocupe de amnistie și grațiere pentru Liviu Dragnea și alți penali, Guvernul ar trebui să se concentreze pe pregătirea președinției Consiliului UE, ca România să nu se facă de râs în fața Europei.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Luni, 3 Decembrie 2018

Citește și Corina Crețu îi răspunde lui Vâlcov: ”Am văzut că există un complot mondial! Nu am auzit nici o delimitare a premierului față de atacurile la Comisia Europeană”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.