Acasă Opinie Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, infectat cu coronavirus: "Precizez că am...

Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, infectat cu coronavirus: „Precizez că am respectat regulile de distanţare fizică”

COVID-ul loveste din nou in oamenii politici. Valentin Ivancea, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, anunta si el pe pagina sa de facebook ca este infectat cu coronavirus. Politicianul sustine ca a respectat toate masurile de preventie cerute de autortiati, inclusiv masca de protiectie, despre care precizeaza ca a purtat-o inclusiv in activitatile desfasurate ca preşedinte al Consiliului Judetean Bacau.

Postarea integrala a lui Valentin Ivancea:

Un test PCR pe care l-am făcut joi (7 ianuarie) a relevat că sunt pozitiv la infecția cu virusul Covid19. Pe cale de consecință, am intrat imediat în autoizolare, urmând cu strictețe indicațiile medicale de specialitate.
📌 Precizez că am respectat regulile de distanțare fizică, purtând întotdeauna mască în activitățile desfăşurate ca preşedinte al Consiliului Județean Bacău.
📌 În ultima perioadă, am efectuat – cu regularitate – testări rapide, astfel încât o eventuală infectare cu Covid19 să fie depistată la timp.
Nu am avut simptome.
📌 La acest moment sunt bine şi aştept să-mi reiau activitatea administrativă cât mai curând posibil.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here