Acasă Politica Valeriu Gheorghita: "Aproximativ 5 milioane de persoane sunt asteptate la cea de...

Valeriu Gheorghita: „Aproximativ 5 milioane de persoane sunt asteptate la cea de a doua etapa a vaccinarii. Personalul din învățământ, persoanele trecute de 65 de ani si cele cu boli cronice sunt incluse în etapa a doua de vaccinar”

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotirva COVID19, Valeriu Gheorghita, a anuntat in urma cu scurt timp ca pentru cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare sunt asteptati 5 milioane de oameni sa se vaccineze impotriva COVID19. Acesta a declarat ca pentru cea de a etapa sunt inclusi in lista profesorii, persoanele de peste 65 de ani si perosanele cu boli cronice.

„Personalul din învățământ este inclus în etapa a doua de vaccinare. Fiecare când dorește să se vaccineze, poate face acest lucru, se înscrie. (…) Numărul estimat al persoanelor de peste 65 de ani este de peste 3.8 milioane, dacă adăugăm și pe cei cu boli cronice ajungem la 5 miliaone, dacă vorbim de un procent de acceptare de 50%  ajungem undeva la 2,5 milioane”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here