- Advertisement -
Acasă Politica Valeriu Gheorghita: Campania de vaccinare pentru cadrele didactice ar putea incepe mai...

Valeriu Gheorghita: Campania de vaccinare pentru cadrele didactice ar putea incepe mai devreme, din a doua jumatate saptamanii viitoare, in loc de 1 martie cum era programtata oficial. Mai sunt de vaccinat doar 60.000 în afara celor care sunt programate sau vaccinate. Cadrele didactice vor fi vaccinate cu AstraZeneca

- Advertisement -

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita, a declarat vineri seara la Digi24, ca campania de vaccinare a cadrelor didactice ar putea incepe mai devreme cu aproape doua saptamani decat era programat, adica din a doua jumatate a saptamanii viitoare, urmand ca o decizie in acest sens sa se ia luni. Acesta a spus ca mai sunt de vaccinat in jur de 60.000 de în afara celor care sunt programate sau vaccinate. Valeriu Gheorghita a spus ca cadrele medicale vor fi vaccinate cu AstraZeneca.

„Am creat un scenariu astfel încât să putem face vaccinarea începând probabil chiar de săptămâna viitoare. Deși am anunțat de la 1 martie, am făcut o reevaluare, din a doua parte a săptămânii viitoare ar putea începe (…) Noi vrem ca într-o săptămână să finalizăm operațiunea. Luni avem ultima evaluare, finalizăm procedurile. Campania s-ar putea termina într-o săptămână deoarece mai sunt de vaccinat doar 60.000 de cadre didactice în afara celor care sunt programate sau vaccinate.

„Am creat un scenariu astfel încât să putem face vaccinarea începând probabil chiar de săptămâna viitoare. Deși am anunțat de la 1 martie, am făcut o reevaluare, din a doua parte a săptămânii viitoare ar putea începe (…) Noi vrem ca într-o săptămână să finalizăm operațiunea. Luni avem ultima evaluare, finalizăm procedurile”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

„Nu mai avem nevoie de programare tocmai pentru a nu aștepta eliberarea unui loc în platformă, datele sunt centralizate de fiecare instituție de învățământ și trimise către inspectoratele școlare”, a precizat Gheorghiță

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here