- Advertisement -
Acasă Noutati interne Valeriu Gheorghita: Într-un an aproape un an de pandemie s-au înregistrat circa...

Valeriu Gheorghita: Într-un an aproape un an de pandemie s-au înregistrat circa 774.000 de cazuri. In mai puţin de două luni de la debutul campaniei de vaccinare astăzi avem 771.000 de persoane vaccinate

- Advertisement -

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, Valeriu Gheorghita, a declarat sambata seara la Digi24, ca intr-un an de pandemie, au fost raportate in total 774.000 de cazuri de coronavirus. In acelasi timp, de la inceputul campaniei de vaccinare din urma cu 2 luni, numarul persoanelor vaccinate este de 771.00, ceea ce inseamna ca dupa ziua de azi cel mai probabil numarul persoanelor vaccinate il va depasi pe cel al persoanelor imbolnavite.

”Într-un an de pandemie, aproape, s-au înregistrat circa 774.000 de cazuri, raportate desigur, iar în mai puţin de două luni de la debutul campaniei de vaccinare astăzi avem 771.000 de persoane vaccinate, dintre care circa 550.000 sunt vaccinate cu a doua doză, deci practic cu schemă completă. Cred că e foarte bine că suntem pe acest drum şi sunt convins că, cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare, vom reuşi să redobândim controlul asupra vieţilor noastre şi să putem controla noi pandemia”, a declarat Gheorghiţă.

Reamintim ca primul caz de infectare cu coronavirus a avut loc la data de 27 februarie, anul trecut.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here