Acasă Noutati interne Valeriu Gheorghita: "Oficialii estimează că etapa 2 a campaniei de vaccinare poate...

Valeriu Gheorghita: „Oficialii estimează că etapa 2 a campaniei de vaccinare poate să înceapă dupa 15 ianuarie. Aceasta va viza persoanele cu vârsta peste 65 de ani, angajați din sistemul de învățământ, persoanele cu anumite boli cronice, precum și angajați din activități esențiale ale statului”

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita, a declarat la Antena 3, duminica seara , ca etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID19 va incepe dupa data de 15 ianuarie.
Persoanele care sunt vizate sunt cele trecute de varsta de 65 de ani, angajatii din Educatie, persoanele cu boli cronice dar si angajatii din activitatile esentiale ale statului, altfel spus demnitarii.
Acesta a spus ca pana la data de 15 ianuarie cand va incepe a doua etapa a vaccinari, se va face o lista cu bolile cronice în funcție de care se va realiza vaccinarea în etapa a II-a.
Potrivit acestuia, bolile cronice cardiovasculare, diabetul zaharat, afecţiunile neurologice precum sindromul Down, obezitatea, afecţiunile cronice renale, pulmonare, imunodepresia, infecția cu HIV și SIDA, sunt o parte din bolile incluse pe listă.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here