- Advertisement -
Acasă Politica Valeriu Gheorghita: "Vom putea ridica mare parte a masurilor de protectie dupa...

Valeriu Gheorghita: „Vom putea ridica mare parte a masurilor de protectie dupa ce vom depasi gradul de imunizare de 70% din populatie. Daca nu se constata aparitia unor noi tulpini impotriva carora vaccinul sa nu aiba efect, cu siguranta atunci se poate renunta si la utilizarea mastii de protectie”

- Advertisement -

Coordonatorul campanie de vaccinare impotirva coronavirusului, Valeriu Gherghita, a declarat duminica seara, ca dupa ce se va atinge o rata de imunizare impotriva coronavirusului de 70% din populatie, vor putea fi ridicate o mare parte a masurilor acum in vigoare. Acesta a delcarat de asemenea in premeira, ca daca nu apar moi tulpini impotriva carora vaccinul sa nu aiba efect, este posibil sa se decida renuntarea la utilizarea mastilor de protectie.

„Toate trei vaccinurile sunt bune, toate trei ne protejeaza de formele severe. Vom putea ridica mare parte a masurilor de protectie dupa ce vom depasi gradul de imunizare de 70% din populatie. Daca nu constatam emergenta unor tulpini care nu sunt acoperite de vaccin, cu siguranta atunci se poate renunta si la utilizarea mastii de protectie”, a declarat Valeriu Gheorghita.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here