“Varanul” inghite tot ce apuca! Steluta Cataniciu il lasa pe Tariceanu cu ochii in soare si trece si ea in partidul lui Dan Voiciulescu: “Vă rog să luaţi act de faptul că, începând cu data de 29 iunie, am demisionat din ALDE. Tot cu aceeaşi dată am devenit membru al PP-USL!”

Partidul condus de Dan Voiculescu mai colectioneaza un traseist, de data asta de la ALDE, este vorba despre Steluta Cataniciu, una dintre cele mai inflacarate persoane politice in timpul guvernelor Dragnea in lupta impotriva “statului paralel”.

„Vă rog să luaţi act de faptul că, începând cu data de 29 iunie, am demisionat din ALDE. Tot cu aceeaşi dată am devenit membru al Partidului Umanist Social – Liberal, urmând să îmi desfăşor activitatea în Parlament în cadrul acestei grupări”, a spus Cătăniciu în plenul Camerei Deputaţilor.

Nu mai departe de mjlocul satpamanii trecute, PP-USL s-a imbogatit cu 2.000 de oameni de la PRO Romania Galati, in frunte de asemenea un traseist politic pe numele sau Eugen Durbacă, un deputat care a trecut de-a lungul timpului doar prin 11 partide politice: PSM, PDSR (actualul PSD), PDAR, ApR, PD, PUR (fostul PC) UNPR, PLR, ALDE și Pro România.

Reamintim ca de aproxmativ 1 an, partidul condus de Dan Voiculescu colectioenaza traseisti pe banda rulanta de la toate partidele, cei multi dintre acestia fiind oameni cu care s-a contituit in trecut celebrul USL.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *