VIDEO Vaslui. Tanar de 28 de ani cu probleme psihice, tinut legat de lanturi de un copac complet dezbracat! Primarul spune ca stia de cazul tanrarului maltratat din comuna insa nu e intervenit pentru ca il impiedica “ceva”

Un tanar de 28 de ani dintr-o comuna din Vaslui a suporat suferinta greu de imaginat din partea persoane care i-a dat viata. Tanarul de 28 de ani are probleme psihice, asa ca drept “tratament”, mama asa il tinea complet dezabracat in gradina, legat de lanturi groase de un copac “pentru a nu fugi de acasa”.

Tanarul de 28 de ani a fost descoperit de o asistenta sociala. In momentul in care aceasta a ajuns la fata locului, tanarul striga dupa ajutor din cauza caldurii si expunerii excesive la soare si se tavalrea pe jos din cauza starii de rau.

Ce este cel putin la fel de revoltator este faptul ca primarul comunei stia despre caz, insa nu a intervenit “pentru ca il

impiedica ceva”

“În jurul orei 12:00 am fost sunat de de către asistenta socială, care era împreună cu asistentul medical comunitar, pe teren. M-am prezentat la fața locului, am sesizat atât poliția cât și salvarea. Am găsit persoana legata de lanț, de un copac. Ulterior am aflat că a fost legat de mama sa, care culmea e și asistent personal. Nu am auzit acum prima dată, persoana e în evidențele noastre din 2009, noi am dorit instituționalziarea acestei persoane, avem documente în acest sens, dar DGSAPC Vaslui a spus că nu sunt locuri pentru moment, într-un centru. Această persoană reprezintă și un pericol în familie. Nu e o persoană recalcitrantă, dar sunt perioade când nu conștientizează absolut nimic. Aruncă hainele de pe el. Mama nu acordă sprijinul pe care ar trebui să îl acorde, l-a legat ca să nu plece de acasă” a declarat primarului comunei.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *