Viceprimarul Albei iulia a demisionat din PNL dupa 20 de ani si s-a inscris in USR de unde va candida pentru Primarie: Din nefericire, lucrurile în PNL s-au tergiversat. Acelaşi grup mic, foarte mic hotăreşte destinele, funcţiile, candidaturile. Nu există, din nefericire, dezbatere, respectarea statutului”,

Gabriel Plesa a demisionat din Partidul National Liberal dupa 2 decenii. Acesta era in prezent viceprimarul Albei iulia. Fostul liberal va trece la USR, de unde ca candida pentru Primarie. Plesa si-a motivat decizia spuand ca in PNL lucurrile s-au tergiversat. Fostul viceperimar descrie o situatie identica cu a PSD-ului si la PNL, sustinad ca “acelaşi grup mic, foarte mic hotăreşte destinele, funcţiile, candidaturile. Nu există, din nefericire, dezbatere, respectarea statutului”

De asemena fostul libveral sustine ca in ultimii ani administratia Albei Iulia ar fi rmasa in urma altora orase similare, dand exemplul Blaj, Sebeş.

“Din nefericire, lucrurile în PNL s-au tergiversat. Acelaşi grup mic, foarte mic hotăreşte destinele, funcţiile, candidaturile. Nu există, din nefericire, dezbatere, respectarea statutului”, a susţinut Gabriel Pleşa.

“Sunt şi lucruri bune făcute în oraş, dar, din păcate, în ultimii ani, administraţia din Alba Iulia a rămas în urma altor oraşe similare. Am ajuns să invidiem, din păcate, şi oraşe mai mici ca noi din judeţ – Blaj, Sebeş”, a susținut fostul viceprimar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.