Victor Ponta a notificat Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la mandatul de europarlamentar: “Sunt convins de faptul ca, si Corina Cretu si Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a scris pe Facebook că a notificat vineri Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la mandatul de europarlamentar, așa cum a anunțat că va proceda când a candidat cap de listă. În urma retragerii sale, cele două posturi de europarlamentar care revin partidului vor fi ocupate de fostul comisar european, Corina Crețu și de fostul premier Mihai Tudose.

Redăm mai jos postarea lui Victor Ponta pe Facebook:

”Asa cum am promis de la inceput eu voi ramane acasa ( in Parlamentul de la Bucuresti) – pentru ca de aici pot sa fac mai mult si mai repede lucrurile pe care romanii le asteapta de la noi!

Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.

Sunt convins de faptul ca, si Corina Cretu si Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania ramane unita si profesionista ( cu toti cei din Bucuresti, Bruxelles si de peste tot din tara si in afara tarii) !

Nu am pus niciodata interesul meu personal inaintea interesului Echipei pe care o conduc / nu m-am tinut niciodata cu lanturi de o functie sau un scaun caldut / ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut.

Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”

Asa cum am promis de la inceput eu voi ramane acasa ( in Parlamentul de la Bucuresti) – pentru ca de aici pot sa fac mai…

Publicată de Victor Ponta pe Joi, 13 iunie 2019

Citește și https://dc360.ro/tariceanu-4-la-alegerile-europarlamentare-continua-sa-il-atace-pe-iohannis-romania-are-la-cotroceni-un-trantor-solemn-o-creatie-de-laborator-se-crede-vreun-churchill-ori-nelson-mandela-al-romanie/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.