VIDEO A lasat in urma detaliul ca este live si s-a scobit inistent in nas! Maggie De Block, ministrul belgian al Sanatatii a uitat ce este in direct la televizor si s-a “luptat” insistent cu dusmanul din nas

Ministrul Sanatatii din Belgia a reusit sa devina cunoscuta in cateva secunde la nivel global printr-un simplu gest deloc potrivit, mai ales momentului.

Aceasta se afla in timpul unei videoconferinte trasnmise in direct, insa se pare ca la un moment dat ministrul a uitat acest detaliu. Timp de cateva secunde aceasta pare mai degraba axata pe treburi ceva mai persoanale, luptandu-se cu  dusmanul verde din nas pe care incearca sa il scoata insistent. Nu se stie cu exactitate cand/daca ministrul a realizat totusi ca este live.

Acest gest nu face insa decat sa puna gaz peste foc, deoarece Maggie era deja in centrul unul scandal intern dupa ce le-a recoamndat cetatenilor belgieni sa nu poarte mastile de proectie impotriva coronvairusului deoarece „nu are sens din punct de vedere științific”.

https://twitter.com/GaetanMasudi/status/1247640326736658432

https://twitter.com/BlackBirdRuleez/status/1247535113484644355

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *