Acasă Politica VIDEO Adrian Nastase intrebat de Denise Rifai daca Mihnea Nastase ar mai...

VIDEO Adrian Nastase intrebat de Denise Rifai daca Mihnea Nastase ar mai fi ajuns consilier la cabinetul unui europarlamentar daca nu ar fi fost fiul sau: „Nu știu, dar fiul lui Brătianu ar fi ocupat postul respectiv, dacă nu era fiul lui Brătianu?”

Fostul premier Adrian Nastase a fost intrebat intr-o emisiune la Kanal D daca fiul sau, Mihnea Nastase, ar mai fi ajuns in functia de consilier la cabinetul unui europarlamentar daca nu ar fi fost fiul sau. Fostul premier a raspuns in felul sau carcateristic, ironic, tot cu o alte intrebare. Acesta a intrebat daca fiul lui Bratianu ar mai fi ajuns in postul respectiv daca nu era fiul lui Bratianu.

Adrian Năstase: Nu știu, dar fiul lui Brătianu ar fi ocupat postul respectiv, dacă nu era fiul lui Brătianu? Adică… eu nu înțeleg de ce, până la urmă, ne ferim să acceptăm că cea mai bună investiție, dacă tot vorbeam de investiții, a unui părinte o reprezintă copiii și pregătirea lor. Or, eu cred că liderii politici ar putea să transmită în generațiile următoare această experiență a lor, dorința lor. Ce e rău în asta?! Mi-aș fi dorit să fac lucrul ăsta, dar cred că Mihnea a început deja să renunțe la această idee și pentru că a fost ținta unor atacuri absolut nemeritate, dar cred că o să ajungem din nou să punem tipi de la pompe funebre în diferite funcții, tot felul de experiente, n-am nimic cu fetele foarte frumoase, dar, la o vârstă foarte fragedă, vin… din poziția de manechin, să treacă direct în funcție conducere în ministere – mi se pare ușor exagerat. Asta e meritocrația?

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here