- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Ciolacu a devenit eco si promoveaza construirea geoparcului international Tinutul Buzaului:...

VIDEO Ciolacu a devenit eco si promoveaza construirea geoparcului international Tinutul Buzaului: „Priviti in jur! Aici este Tinutul Buzaului! Curpinde vulcanii noroiosi, pesterile de sare, urmele vulcanilor preistorici, asezarile de la Bozioru si nu in ultimul rand chihlimbarul rosu de la Colt!”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a deventi ecologosit. Liderul social demcorat s-a filmat la Tinutul Buzaului, unde le-a prezentat romanilor privelistile si le-a facut si o promisiune, si anume ca geoparcul international Tinutul Buzualui va deveni realitate cat de curand.

„Priviti in jur! Aici este Tinutul Buzaului! Curpinde vulcanii noroiosi, pesterile de sare, urmele vulcanilor preistorici, asezarile de la Bozioru si nu in ultimul rand chihlimbarul         rosu de la Colt. Aici s-a nascut ideea georparcului international Tinutul Buzaului, prin dialog intre iubitorii de natura, autoritatile locale si asociatiile de protectie ale mediului! Aici este mostenirea noastra pentru cei ce vor veni! Avem obligatia sa conservam acest loc, sa-l pastram pentru viitoarele generatii! Va promit csa in curand acest geoparc va fi finalizat!” spune Marcel Ciolacu in videoclipul postat pe facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here