- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Ciolacu: „Avem un pariu pierdut de domnul Cîţu, pariul dânsului cu...

VIDEO Ciolacu: „Avem un pariu pierdut de domnul Cîţu, pariul dânsului cu vaccinarea s-a terminat. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunile care până în septembrie 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi!”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a adeclarat intr-o conferinta de presa in urma cu scurt timp ca Florin Citu a perdut pariul cu vaccinarea. Acesta considera ca planul anuntat de Citu de vaccinare pana la 10,4 milioane de locuitori pana in toamna este deja esuat. Ciolacu a declarat insa ca le recomanda el mai departe romanilor sa se vaccineze impotriva COVID19, mnetioand ca lumea nu se mai avaccineaza din cauza ca nu mai are incredere in Guvern.

„Avem un pariu pierdut de domnul Cîţu, pariul dânsului cu vaccinarea s-a terminat. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunile care până în septembrie 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi. Noi rămâne consecvenţi, eu recomand românilor să se vaccineze, dar incapacitatea lor organizatorică, faptul că nu găsesc o comunicare cu administraţiile locale să fie ajutaţi în acest demers şi nu îl ultimul rând, faptul că lumea nu îi mai crede şi nu mai au încredere în ei”, a spus liderul PSD.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here