- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Citu: ”Am văzut în spațiul public că se reîncălzește o ciorbă...

VIDEO Citu: ”Am văzut în spațiul public că se reîncălzește o ciorbă mai veche, asta cu taxele. Nu, nu introducem taxe. Să introduci taxe într-o perioadă în care economia este sub potențial este sinucigaș, îți omori economia”

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a dezmintit sambata dupa amiaza intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Vrancea, informatia ca Executivul vrea sa introduca noi taxe. Acesta a punctat faptul ca introducerea de noi taxe intr-o perioada in care economia este sub potențial este sinucigaș, iar asta ar inseamna sa iti omori economia. Acesta a mai spus ca printr-o strategia inteligenta se poate ajunge la un deficit de 3% si ca Romania se poate decurca cu banii pe care ii are daca sunt administrati bine.

”Am văzut în spațiul public că se reîncălzește o ciorbă mai veche, asta cu taxele. Nu, nu introducem taxe. Să introduci taxe într-o perioadă în care economia este sub potențial este sinucigaș, îți omori economia. România are resurse de a reveni în economie, iar soluția nu este să schimbi un om sau doi. Soluția este digitalizarea, aceasta este soluția pe care am văzut-o în Uniunea Europeană, este soluția să crești colectarea pe termen lung. Putem ajunge la acel deficit de 3% printr-o strategie inteligentă, putem să ne descurcăm cu banii pe care îi avem, doar să îi administrăm mai bine”, a spus Florin Cîțu.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here