- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Citu, obiectiv la indigo cu cel anuntat de Tariceanu cu ani...

VIDEO Citu, obiectiv la indigo cu cel anuntat de Tariceanu cu ani in urma: „In ultimii 30 de ani, Romania a fost, pe PIB per capita, la coada Europei. Eu imi propun ca pana in 2028 sa trecem peste cateva tari, nu stiu, 5, 6, 7 tari, sa nu mai fim la coada Europei in ceea ce priveste PIB per capita”

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a anuntat joi dimienata ca isi propune ca in urmatorii 7 ani Romania sa depaseasca intre 5 si 7 tari in ceea ce priveste PIB-ul dupa 30 de ani in care a fost spre coada clasamentului. Aceslasi obiectiv il avea in 2008 si Tariceanu, care spunea ca in pana in 2014 Romania poate sa ajunge a saptea putere economica a Europei. De asemena promisiunea lui Tariceanu era facuta si in anul 2016, cand spunea ca in urmatorii 10 ani Romania poate deveni intre primele 7-8 tari ale Europei ca putere economica cu liberalii al guvernare.

Postarea integrala a lui Florin Citu: 

„Eu imi propun un lucru care nu s-a intamplat in ultimii 30 de ani de zile. In ultimii 30 de ani, Romania a fost, pe PIB per capita, la coada Europei. Eu imi propun ca pana in 2028 sa trecem peste cateva tari, nu stiu, 5, 6, 7 tari, sa nu mai fim la coada Europei in ceea ce priveste PIB per capita”, a declarat Florin Cîțu.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here