- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Diana Sosoaca si-a atacat fostii colegi din AUR la Valea Jiului:...

VIDEO Diana Sosoaca si-a atacat fostii colegi din AUR la Valea Jiului: Este nevoie să falimentăm toată România pentru a fi cumpărată pe bucăţi de străini şi îmi asum absolut tot ceea ce vă spun. Declaraţia mea politică de săptămâna trecută, în care am spus aceste adevărui a dus la excluderea mea din AUR, marele partid al speranţei românilor! Nu mă deranjează! Mai bine singură, independentă, liberă, să pot să fac tot ce trebuie pentru România şi pentru români!

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca si-a atacat sambata dupa amiaza, in vizita de la Valea Jiului unde minerii protesteaza in subteran de mai bine de 72 de ore, fostii colegii din AUR. Aceasta a declarat ca adevaratul motiv care a adus la excluderea sa in urma cu doua saptamani din AUR, ar fi o declaratie recenta facuta de aceasta la adresa lor. Senatoarea ii acuza fostii colegi de faptul ca nu lucreraza in interesul romanilor, ci al strainilor, mentionand ca „acesta este AUR, marele partid al speranţei românilor”. Diana Sosoaca a spus ca prefera sa lucreze „singura, indepdendenta si libera” si sa poata faca singura ceea ce poate pentru Romania. Senatoarea a mai declarat ca exista multe solutii in privinta rezolvarii problemelor minerilor din tara.

”Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință. Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, le-a promis oamenilor, cel mai vocal senator de pe scena politică.

Germania deschide toate minele, iar noi le închidem. În Germania, un miner ia trei-patru mii de euro pe lună, iar aici ne batem joc cu 500 de euro pe lună?, a spus Diana Şoşoacă (…) S-a ajuns în această situaţie, pentru că România, de 31 de ani este condusă din afară. Este nevoie să falimentăm toată România pentru a fi cumpărată pe bucăţi de străini şi îmi asum absolut tot ceea ce vă spun. Declaraţia mea politică de săptămâna trecută, în care am spus aceste adevărui a dus la excluderea mea din AUR, marele partid al speranţei românilor. Nu mă deranjează! Mai bine singură, independentă, liberă, să pot să fac tot ce trebuie pentru România şi pentru români.

Nu ştiu dacă ştiţi, dar inclusiv Miniterul Industriilor şi Energiei au această soluţie pe masă. De patru ani de zile se încearcă şi vă spun, că s-ar putea da drumul la toate minele din România, iar dumneavoastră aţi putea avea trei-patru mii de euro salariu, ca în Germania. Ăsta este adevărul şi nu vă mint. Ştiu ce salarii aveţi. Germania a oprit la un moment dat toate minele. Zece ani de zile, vezi Doamne, energie verde. Energie vedere care se bagă acum în România, ceea ce nu li se spune românilor este că acestă energie verde costă incomensurabil de mult şi se pot recupera banii în enorm de mult timp. Noi nu mai avem timp, pentru că noi murim de foame în România. Ne mor copiii şi dacă nu ne mor pleacă peste hotare. (…) Hoţi şi trădători. Guvern de orientare fascistă. Îmi asum ce spun. Fasciştii sunt la putere în România”, le-a spus Diana Șoșoacă rudelor minerilor care refuză să iasă din mină.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here