- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Donald Trump: „Graniţa noastră se află într-o stare de anarhie brutală...

VIDEO Donald Trump: „Graniţa noastră se află într-o stare de anarhie brutală şi violentă, deoarece oameni total necontrolaţi intră în ţara noastră cu milioanele. Anul trecut, 16 oraşe din SUA au stabilit un record de omucideri. Crimele la nivel naţional ating cea mai mare rată din ultimii 25 de ani şi cresc la niveluri pe care nu le-am mai văzut niciodată. Pe scurt, suntem o naţiune în declin. Suntem o naţiune care eşuează”

- Advertisement -

Fostul presedinte republican, Donald Trump, a avertizat sambata, intr-un discurs tinut in Las Vegas, refeirtor la declinul continuu al Statelor Unite din toate punctele de vedere, despre lipsa de securitate si siguranta care a atins cele mai inalte cote din istoria tarii. Fostul presedinte american a declarat ca crimele ating la nivel national cea mai mare rata din ultimii 25 de ani, doar anul trecut 16 orase din SUA stabilind un record al omuciderilor. Donald Trump a avertizat ca cea mai mare vina pentru situatia in care a ajuns SUA apartine leftistilor reprezentanti de Biden care permite imigratia ilegala in SUA, acesta atinga de asemenea niveluri nemaintalnite in America (fiind vorba de milioane de imigranti ilegali care rusesc anual sa patrunda in SUA) o tara care devenise cunoscuta printre altele in lume inclusiv pentru securitatea de la granita si aplicarea legii de politisti, aceste atitutidnii fiind intens descurajate de propaganda democratilor.

„În numele tuturor celor prezenţi aici, permiteţi-mi să exprim respectul şi recunoştinţa noastră veşnică pentru toţi ofiţerii care aplică legea în această seară. În Partidul Republican susţinem cu mândrie albastrul, şi asta nu se va schimba niciodată. Suntem adunaţi în această seară pentru a discuta ce trebuie să facem pentru a opri valul de fărădelege şi haos care a cuprins pământul nostru, aşa cum nu nu s-a mai văzut până acum”, a declarat Trump în timp ce o critica şi pe preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, şi pe liderul majorităţii din Senat.

„Statul de drept s-a prăbuşit chiar în faţa ochilor noştri sub politicile slabe în materie de criminalitate ale administraţiei Biden, Congresului Pelosi-Schumer, democraţilor de stânga radicală, la nivel de stat şi local.

Civilizaţia este acum sub asediu şi nu putem fi corecti din punct de vedere politic”, a spus el.

„Anul trecut, 16 oraşe din SUA au stabilit un record de omucideri. Crimele la nivel naţional ating cea mai mare rată din ultimii 25 de ani şi cresc la niveluri pe care nu le-am mai văzut niciodată”, a spus el.

Trump a continuat: „Furturile de maşini au crescut cu 200% şi chiar cu 300% în anumite zone. Oamenii părăsesc aceste oraşe [controlate de democraţi]”, deoarece organizaţiile mafiote jefuiesc micile afaceri”, a adăugat Trump înainte de a numi Chicago drept o „zonă de război”.

„Graniţa noastră se află într-o stare de anarhie brutală şi violentă, deoarece oameni total necontrolaţi intră în ţara noastră cu milioanele. Pe scurt, suntem o naţiune în declin. Suntem o naţiune care eşuează”, a spus Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -