- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Firea anunta ca PSD a lansat o pagina unde copiii si...

VIDEO Firea anunta ca PSD a lansat o pagina unde copiii si parinții pot intra sa vada cine sunt parlamentarii PNL, USR PLUS si UDMR din judetul lor si le pot trimite acestora mesaje pentru cresterea alocatiei pentru copii: „Pot intra pe internet sa ii sensiblizam in fiecare judet pe parlamentarii puterii, pe senatorii si deputatii PNL”

- Advertisement -

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca social democratii au lansat o pagian de internet undem parintii si cooiii le pot scrie parlamentarilor coalitiei de guvernare de la PNL, USR si UDMR din judetlele lor despre cresterea alocatiilor pentru copiii. Firea s spus ca spera ca ina cest fel parlamentarii coalitiei sa fie sensibilizati si sa le mareasca alocatiile. Acesta a specificat ca in amendamentele depuse de social democrati se propune cresterea alocatiilor de la 214 lei la 300 lei pentru copiii intre 2 si 18 ani si de la 427 de lei la 600 de lei pentru copiii cu vârsta până la doi ani si pentru copiii cu handicap.

„Sustienm un amendament prin care să crească alocatia pentru copii astfel: de la 214 lei la 300 lei pentru copiii intre 2 si 18 ani si de la 427 de lei la 600 de lei pentru copiii cu vârsta până la doi ani si pentru copiii cu handicap.

Tinem foarte mult la acest amendament, nu vrem sa renuntam la el. Legea dublarii alocatiilor nu a fost aplicata. Demaram o campanie online, de azi fiecare copil, dar si parintii, pot intra pe internet sa ii sensiblizam in fiecare judet pe parlamentarii puterii, pe senatorii si deputatii PNL, USR PLUS si UDMR care pana acum s-au opus dublarii alocatiilor. La adresa https://www.psd.ro/alocatii/ este o harta interactiva in care intrati pe judetul dvs si le puteti scrie un mesaj parlamentarilor Parlamentarilor puterii le va fi rușine să se întoarcă în județele lor dacă vor vota împotriva creșterii alocațiilor.” a declarat Gabriela Firea.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here