VIDEO / FOTO Protest la Palatul Cotroceni pentru scoaterea lui Dragnea din puscarie: “Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim”/ “Nu degeaba s-au luptat stamosii noștrii pentru țară începând de la cei mai mari domnitori până la Liviu Dragnea!” / Jos Iohannis trădătorul/impostorul/dictatorul!!!

În jur de 50 de oameni protestează, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidenţiale, poartă pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: “Liviu, deţinut politic, libertate”; “Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim”; “Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie”; “Jos statul paralel”.


Acum la Cotroceni

Publicată de Rezist TV pe Duminică, 16 iunie 2019

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestaţie pentru un om care “merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni”.

“Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic – şi primul şi al doilea – deci e un abuz evident”, a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorităţi.

În cursul zilei de vineri, un bucureștean s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Unirii strigând că își va pune capăt zilelor dacă “domnul presedinte Dragnea” nu e eliberat.

Protest pro-Dragnea

Citește și https://dc360.ro/video-fotoprotest-la-palatul-cotrceni-pentru-scoaterea-lui-dragnea-din-puscarie-dragnea-te-iubim-noi-ca-tine-nu-gasim-nu-degeaba-s-au-luptat-stamosii-nostrii-pentru-tara-incep/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.