- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Grindeanu: Au venit la mine sa vorbim parlamentari PNL si mi-au...

VIDEO Grindeanu: Au venit la mine sa vorbim parlamentari PNL si mi-au spus ca daca ar fi un vot secret pentru motiunea imptriva lui Vlad Voiculescu, ar vota sa fie demis! Am mai trăit un experiment de tipul acesta pe vremea cand era student, me refer la acea mare coaliţie formată din CDR, USD şi cred că şi UDMR, 96-2000. Sa nu fiu inteles gresit, sa nu credeti ca am emotii sau ca mi-a mila ca PNL va avea soarta PNCTD

- Advertisement -

Fostul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat intr-o conferinta de presa de la sediul din Kiseleff, duminica dupa maiza, ca au venit la el zilele trecute, in Parlament, mai multi liberali, care i-au spus ca daca ar fi un vot secret pentru o motiune impotirva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, ar vota pentru demiterea acestuia. Grindeanu spune ca pretinsul episod ii aminteste de periaoda 1996-200, cand la putere era colaitia CDR iar pentur PNTVD a repreznetat sfairstul. Grideanu tinut sa a atentioneze ca nu cumva sa fie inteles gresit, in sensul ca nu ii este mila si nu are nici cele mai mici emotii in legatura cu faptul ca „PNL va avea soarta PNCTD-ului”.

„M-am întâlnit în Parlament şi am discutat şi cu parlamentari liberali. Să ştiţi că au fost foarte mulţi care au venit la mine – dacă cer dovezi pot să le dau, cu nume şi prenume, aş evita astăzi – şi care mi-au spus, şi nu speculez cu nimic, că dacă ar fi vot secret ar vota ”pentru””, a afirmat deputatul Sorin Grindeanu, referindu-se la votul de la moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, dezbătută la începutul acestei săptămâni şi care a fost respinsă în Legislativ.„Ar vota pentru. Asta-mi arată un semnal: că această coaliţie, şi se şi vede, la 50 de zile, 60 de zile de la învestirea Guvernului scârţâie din toate încheieturile. Am mai trăit, eu am intrat în politică în 1996, eram student şi am mai trăit un experiment de tipul acesta şi anume acea mare coaliţie formată din CDR, USD şi cred că şi UDMR, 96-2000 cu celebre consiliu de coordonare politic şamd care a dus în anul 2000 la un dezastru politic pentru cei care erau principalii factori politici şi decidenţi politici în acea coaliţie şi anume Partidul Naţional Ţărănesc. Nu-mi e milă că ar ajunge PNL-ul, să nu credeţi că am vreo emoţie dacă ar ieşi din istorie, chiar cred că ar trebui să iasă din istorie, din istoria parlamentară actuală, aşa cum au păţit-o liberalii (ţărăniştii – n.r.). Dar aş vrea ca prefiguratul eşec politic pe care îl vor avea să fie cât mai puţin, dacă se poate deloc, pe umerii românilor, să nu îl simţim”, a afirmat Sorin Grindeanu duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.Liderul social-democrat susţine că îşi doreşte ca lipsa de dialog dintre preşedintele PNL, Ludovic Organ, şi prim-ministrul Florin Citu să fie doar aparentă.

„Înţeleg că e foarte importantă bătălia pentru congresul PNL din toamnă, înţeleg că se prefigurează, din tot ceea ce văd, o competiţie, între cei doi, dar pe români nu-i interesează asta. Pe români îi interesează să trăiască mai bine, pe români îi interesează să aibă siguranţa şi securitatea viitorului, nu că e Cîţu sau Orban preşedinte PNL. Nu asta e prioritar pentru români”, a adăugat Grindeanu.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here