- Advertisement -
AcasăNoutati interneVIDEO Halucinant! Rapitorul fetei de 12 ani din Bucuresti este cel mai...

VIDEO Halucinant! Rapitorul fetei de 12 ani din Bucuresti este cel mai probabil un pedofil, cu toate astea individul este cercetat in stare de libertate

- Advertisement -

Desi din primele date ale politistilor reiese ca fata de doar 12 ani rapita ieri intr-un apartament din Bucuresti de la parter, a fost rapita de catre un pedofil, individul este cercetat in stare de libertate. Concret, se pare ca potenitalul pedofil in varsta de aproximativ 40 de ani, ar fi ademenit fata de doar 12 ani pe retelele de socialziare, dupa care si-a dat intalnire cu aceasta si ar fi dus-o la el acasa, ulterior acesta plecand si lasand-o singura.

Cu toate ca vorbim despre un minor de doar 12 ani, politistii transmit ca l-au lasat pe individ liber deoarece fata de 12 ani acceptase de buna voie sa mearga acasa la individ si avea si cheile de la casa.

Vreau să fac apel pentru părinți, să aibă grijă de copii. Avem copil de 12 ani, am intrat în Facebook-ul lui, am văzut numai sex virtual, cu oameni peste 20 de ani, oameni de 30, 40. Sunt foarte mulți pedofili… Au trimis poze cu ***, deci aveți grijă de copii”, a declarat mama fetei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -