VIDEO IPJ Teodosie le multumeste magistratilor si ii anunta ca se roaga pentru ei dupa ce a fost achitat: Mulţumesc lui Dumnezeu şi mă rog pentru toţi cei ce păzesc dreptatea în această ţară, să aibă mereu credinţă, lumină şi dragoste de oamen. Au fost oameni de omenie. Trebuie să constatăm că lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de întuneric

IPJ Teodosie le este recunsocator magistratilor care l-au achitat anuntandu-i ca le multumeste si se roaga pentru ei si pentru toti “pentru toţi cei ce păzesc dreptatea în această ţară”. Acesta le ureaza sau aiba mereu alaturi de ei “credinţă, lumină şi dragoste de oameni.” Teodosie a spus ca dupa decizia achitarii, oamenii trebuie sa observe ca “lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de inuneric. Teodosie chiar le plange de mila “celor care au pus atata osatenela in a intaoarce pe dos toate acele declaraţii”

IPS Teodosie, achitat de ICCJ: „De multe ori, iese fum și fără foc”IPS Teodosie, Arhiepsicopul Tomisului, oferă o declarație de presă, urmare a deciziei ICCJ de achitare definitivă în dosarul Nazarcea. Ideile principale sunt:Lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de întuneric. Am crezut în Dumnezeu căruia m-am încredințat cu slujirea mea . Am crezut în justiție și iată că rezultatul este pe măsură . Știam că cele pentru care eram cercetat nu există . Păcat de osteneala celor ce au întors pe față și pe dos toate acele declarații și acuzații . Mulțumesc lui Dumnezeu și mă rog pentru toți cei ce păzesc dreptatea în această țară să aibă mereu credință lumină și dragoste de oameni. Unii dintre credincioși îmi plângeau de milă și spuneam de fiecare dată că nu sunt supărat. Când te acuză cineva fără să existe un motiv de acuzație îți face un bine și eu le mulțumesc și celor ce m-au acuzat și celor ce m-au achitat. Unii credincioși poate au gândit că am făcut ceva, că nu degeaba sunt chemat la DNA. Vreau să nu vă smintiți, de multe ori iese fum și fără foc. Nu mai este proverbul acest adevărat decât în cele materiale. Focul lui Dumnezeu stinge toată vrăjmășia, toată nedreptatea, toată răutatea. Mulțumesc tuturor celor ce au crezut că nu este nimic să mă incrimineze. Doamne ajută tuturor și să rămânem în pace în iubire și în bunăvoire unii cu alții!Biroul de Comunicare

Publicată de Arhiepiscopia Tomisului pe Vineri, 14 februarie 2020

Declaratiile lui Teodosie:
“Trebuie să constatăm că lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de întuneric. (…) Am crezut în Dumnezeu căruia m-am încredinţat cu slujirea mea la care m-a chemat, am crezut în justiţie şi iată că rezultatul este pe măsură. Ştiam că cele pentru care eram cercetat nu există, ceea ce s-a dovedit şi în final. Păcat de atâta osteneală a celor ce au întors pe faţă şi pe dos toate acele declaraţii, acuzaţii. Mulţumesc lui Dumnezeu şi mă rog pentru toţi cei ce păzesc dreptatea în această ţară, să aibă mereu credinţă, lumină şi dragoste de oameni, să restabilească adevărul în orice împrejurare”, a susținut arhiepiscopul Tomisului într-o declarație video postată pe site-ul arhiepiscopiei.
El le-a mulțumit celor care “au fost oameni de omenie”, iar celor care au crezut că este vinovat le-a transmis că “de multe ori iese fum şi fără foc”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *