Acasă Politica VIDEO Ludovic Orban intrebat daca ii va cere demisia lui Costel Alexe...

VIDEO Ludovic Orban intrebat daca ii va cere demisia lui Costel Alexe deoarece e urmarit penal: „Asta e o decizie pe care o poate lua dl Alexe. Cum sa impuna partidul ca cineva sa-si dea demisia din functia de presedinte al CJ sau de primar?”

Liderul PNL Ludovic Orban a fost intrebat luni seara la B1 TV daca ii va cere demisa fostului ministru al mediului, Costel ALexe, avand in vedere ca este urmarti penal. Ludovic Orban a spus categoric ca nu ia in clacul o asemenea deciziE, acesta fiind o decizie pe care o poate lua doar insusio Costel Alexe. Ludovic Orban spune ca nu poate partidul sa ii impuna cuiva demisia din functia de primar sau de presedinte al Consiliului Judetean din ce moment pentru aceste respectivele functii au fost alesi direct de catre cetateni.

Nu am luat, asteptam sa vedem exact care este situatia, ce calitate are dl Alexe si in functie de asta vom lua deciziile statutare”, a spus Ludovic Orban. La precizarea realizatorului ca Alexe are calitatea de urmarit penal, Ludovic Orban a spus ca vrea sa vada ce se intampla mai departe si pe urma o sa se ia o decizie. Dl Alexe a fost ales presedinte CJ cu un scor de peste 40% si nu exista in momentul de fata nicio constrangere legala care sa-l impiedice sa-si exercitate mandatul”, a precizat liderul PNL.

Dar este o chestiune de morala, a spus realizatorul. „Asta e o decizie pe care o poate lua dl Alexe. Cum sa impuna partidul ca cineva sa-si dea demisia din functia de presedinte al CJ sau de primar? Aici e o relatie directa, a fost ales prin votul cetatenilor”, a declarat Ludovic Orban.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here