VIDEO Lupta intre tigani oprita dintr-o singura miscare de politisti! Mai multi tigani s-au luat la bataie intre ei! Agresorul a fost pus la pamant in 3 secunde de politisti din momentul in care au ajuns la fata locului

Lupta intre tigani finalziata in timp record in Romania de politisti. O bataie inte mai multi tigani incepuse intre mai multe persoane de etnie rroma pe o strada din Constanta. Mai multi tigani se incaierau intre ei, in principal doi dintre acestia insistand. 

Unul dintre tigani il loveste pe celalalt cu pumnii in cap pe cel cazut la pamant. La inverventia unei dintre femei, agresorul incerca sa isi aplice loviturile si asupra femeii, insa la fata locului soseste Politia, lupta fiind oprita in timp record. Odata sosite la fata locului, fortele de odine au actionat spontan fara a mai incerca sa mai faca clasicele apleuri la linsite. In videoclip se poate observa cum soferul masinii de Politie care se da jos alaturi de colegul sau din masina, il ia pe la spate prin surpindere si il tranteste la pamant pe agresor.

#IPJConstanța 👏" Victima, salvată de polițiști.Pe imagini se vede ca #victima este căzută la pământ, iar agresorul o lovește în repetate rânduri în cap. Polițiștii au sosit imediat și l-au încatușat pe agresor. Incidentul s-a produs ieri pe strada Caraiman din Constanța . "

Publicată de Polițiști – Uniți Suntem Puternici pe Vineri, 5 iunie 2020

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *