- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Neinchipuit! Nici Craciunul nu mai este despre Craciun. Norvegia l-a trasformat...

VIDEO Neinchipuit! Nici Craciunul nu mai este despre Craciun. Norvegia l-a trasformat pe Mos Craciun in membru al comunitatii LGBTIQ+. Mos Craciun se incinge si se indragoseste de catre un barbat care are jumatate din anii lui, cu copii si sotie, intr-o reclama din Norvegia

- Advertisement -

Propaganda comunitatii LGBTIQ merge mai departe, si nu mai este de mult vorba despre acceptare, ci proapganda in cea mai pura forma. Nici Craciunul mai este ce a fost si nici mosul un batran simplu cu barba lunga care aduce copiilor cadouri sub brad, asa cum era stabilit de generatii. Mos Craciun, ajuns la peste 100 de ani, simte nevoia de niste combinatii cu cineva care are jumatate din anii lui cu o „prospatura” cum ar spune cocalarii.

Intr-o reclama din Norvegia, Mos Craciun se indagoseste de catre un barbat cu copii si sotie si incepe sa se sarute cu respectivul individ in noaptea inc are teoretic aducea copiilor caoduri sub brad, dar na, avem un Mos Craciun incins.

Lasand la o parte partea de imoralitate care este promovata prin faptul ca un barbat cu doi copiii, insurat cu o femei, se cobina brusc cu Mosul cand copii sis asteptau cadourile sub brad, nici macar propaganda nu una de succes, asta doearece nu putem vorbi de un mos gay, ci bai degraba bi, avand in vedere ca se indrgoseste de un individ cu doi copii si o sotie. Dar na, cam conteaza in 2021 asta? Eventual mosul va trai bine mersi intr-o casatorie de soti. Putem spune ca mosula devenit pervers la batranete.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -