- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Orban il compara pe Citu cu Basescu si Udrea: Îmi aduc...

VIDEO Orban il compara pe Citu cu Basescu si Udrea: Îmi aduc aminte cântarea lui Băsescu sau cântarea lui Udrea la conferința municipală

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a comparat la Brasov, la alegerile din cadrul filialei, pe Citu, cu fostul presedinte Traian Basescu si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. Acesta a comparat strategia lui Citu cu cea a celor doi politicieni fosti PDL. Declarat lui orban survine de asemenea in contextul in care toti fostii PDL-isti il sustin pe Citu la sefia PNL.

„Pentru mine bătălia pentru președinția PNL nu este personală. Este pentru principii, pentru valori, o bătălie a menține PNL așa cum a fost din 1875, un partid al neamului românesc, un partid de oameni care îți iubesc țara, un partid de oameni care pun pe primul plan interesele României, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale României în istoria modernă. Așa trebuie să rămână PNL. Nu poți să afectezi fibra, cultura PNL cu tot felul de instrumente care nu au nicio legătură cu democrația, care nu au nicio legătură cu respectul față de individ și cu tot felul de cântări care s-au mai practicat și prin alte părți. Îmi aduc aminte cântarea lui Băsescu sau cântarea lui Udrea la conferința municipală. Noi suntem PNL, suntem partidul individualităților, un partid de oameni puternici, care își clădesc singuri cariera, care gândesc cu mintea lor și hotărăsc singuri destinul PNL”, a declarat Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here