VIDEO Pakistan. Doar doua persoane au supravetuit accidentului avionului prabusit cu peste 100 de oameni la bord cazut in centrul orașului Karachi! Toti membri echipajului au decedat pe loc

Doar doiua persoane au reusit sa supravetuiasca in urma prabusirii avionului in centrul orasului pakistanez Karachi. Toti cei 8 membri ai echipajului de zbor au decedat pe loc iar din cei 107 pasageri care erau la bord, doar 2 au supravetuit, marea majotitate murind in momentul impactului. Incendiul provocat in oras de avionul in flacari nu a fost satins pana la aceasta ora,  un fum negru acoperind o parte din orasul pakistanez. Mai multe echipaje care se afla si la acest moment la fata locului au invervenit pentru stingerea incendiului.

Cauzele prabusirii avionului companiei PIA cu 107 nu sunt inca clar stabilite, din primele informatii insa rezulta ca este vorba despre un avion vechi, care era in folistina de cel putin 15 ani, potrivit Flightradar24.com

Un înalt oficial din cadrul aviației civile a declarat Reuters că se pare că avionul nu a putut să deschidă trenul de aterizare înainte de aterizare din cauza unei probleme tehnice.

Conform Autorităţii Aviaţiei Civile, pilotul zborului a raportat către turnul de control o problemă tehnică înainte de a se pierde contactul.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *