Acasă Justitie VIDEO Perchezitii la domiciliul manelistului Dani Mocanu! Se fac cercetari privind infracţiunile...

VIDEO Perchezitii la domiciliul manelistului Dani Mocanu! Se fac cercetari privind infracţiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor dupa ce un leu ranit a aparut in videoclipul interlopului

In al doisprezecelea ceas autortatile romane au decis in sfarsit (cel putin de ochii prostimii) sa il perchizitioneze pe manelistul interlop Dani Mocanu, dupa ce individul a aparut intr-un nou videoclip controversat in care apare un leu ranit grav la una dintre labe.

In acest moment se efectueaza 3 perchezitii, două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov, la cântăreţul Dani Mocanu in legatura cu controversatul videoclip.

Se fac cercetări privind infracţiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi sunt vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov.

Reamintim ca manelistul interlop Dani Mocanu nu este la primul videoclip controversat, acesta mai inregistrand in iulie 2019 un alt videoclip pentru care i s-au facut nenumarate plangeri insa nu i s-a intamplat nimic, este vorba despre un videoclip in care promova sclavia sexuala.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here