- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO PSD propune un plan national de crestere a natalitatii: Amendamentele social...

VIDEO PSD propune un plan national de crestere a natalitatii: Amendamentele social demcoratilor vizează, printre altele, acordarea de vouchere de 400 de euro pentru nașterea fiecărui copil, creșterea alocațiilor pentru copii din 1 martie de la 427 de lei la 600 de lei, pentru copiii până la 2 ani și copiii cu handicap și de la 214 de lei la 300 de lei pentru copii între 2 și 18 ani:

- Advertisement -

Social demiocratii au depus o serie de amendamente pentru cresterea natialitatiii. Printre acestea, se numara acordarea de vouchere de 400 de euro pentru nașterea fiecărui copil, creșterea alocațiilor pentru copii din 1 martie de la 427 de lei la 600 de lei, pentru copiii până la 2 ani și copiii cu handicap și de la 214 de lei la 300 de lei pentru copii între 2 și 18 ani. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa, de catre fostul premier, duminica dupa amiza, intr-o conferinta de presa, de la sediul PSD din Kiseleff. Acesta a declarat ca sunt miciuni ale premerului Citu faptul că nu sunt bani.

„Consiliul Fiscal i-a spus lui Cîțu că nu poți crește o economie doar cu austeritate și că este nevoie și de o creștere a veniturilor bugetare. Consiliul Fiscal a spus că Guvernul nu are de gând să crească colectarea veniturilor la buget. România rămâne țara din UE cu cea mai mică pondere a veniturilor din PIB: 31% față de media de 46% în UE. Nu sunt bani la buget pentru că Guvernul nu se atinge de evaziunea de peste 100 de miliarde de lei, de arieratele neîncasate la buget de peste 35 miliarde de lei. Povara austerității este pusă pe salariații bugetari, pensionari și studenți”, a afirmat prim-vicepreședintele PSD

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here