Acasă Uncategorized VIDEO Se intorc “valorili” in tara! Aproximativ 30 de tigani inchisi in...

VIDEO Se intorc “valorili” in tara! Aproximativ 30 de tigani inchisi in inchisorile din Marea Britanie au fost expulzati in Romania cu avionu: “Trebuie sa ne apucam de furat! In Marea Britanie mi-a dat 3 ani de inchisoare doar pentru un furt!” / Reporter: Cum a fost zborul? Tigan: “Foarte bine,foarte bine!”

Se reintorc “valorile” in tara. Cum Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana, Executivul Boris Johnson a inceput sa faca primele randuri de curatenie in tara pe care o guverneaza. Partea proasta este ca bururia lor este tragedia noastra. Nu mai putin de 30 de tigani au fost eliberarti din inchisorile din Marea Britanie, dupa ce au exacutat mult mai putin de jumatate din pedepsele initiale primite. Probabil foarte satui de pasari calatoare, britancii i-au expulzat pe respectivii tigani in Romania.

Sositi pe aeroport, jurnalistii i-au luat la intrebari pe condamanatii trimisi din Marea Britanie pe capul romanilor. Intrebati ce vor face acum ca au ajuns in Romania, fara nici cea mai mica tresarire, acestia au raspuns ca “vor fura”. Mai mult, o parte dintre tigani au inceput sa se planga reproterilor ca au primit 3 ani de puscarie in Marea Britanie pentru “un singur furt”. Toti cei intrebati au spus direct sau indirect ca acum intorsi intara se introc la meseria care ii consacra “furtul”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here