- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Sorin Grindeanu: "Ludovic Orban face un joc ipocrit legat de sefiintarea...

VIDEO Sorin Grindeanu: „Ludovic Orban face un joc ipocrit legat de sefiintarea Secitiei Speciale! Legea de desfiintare a SIJJeste neconsitutionala! Ludovic Orban face un joc ipocrit si politicianist! Imi pot imagina ca domnul Orban va spune ca CCR e o curtea pesedista!

- Advertisement -

Fostul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, l-a atacat pe actualul premier, Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD din Kiseleff marti seara. Sorin Grindeanu a spus ca Ludovic Orban face in joc ipocrit si politicianist legat de Sectia Speciala. Politicianul a spus legat de legea de desfiintare a Sectiei Speicale pentru Investigarea Magistratilor ca este o lege neconstutionala iar Ludovic Orban stie asta, insa astepta sa CCR sa confirme, pentru ca ulterior sa declarae ca Curtea Constitionala face jocurile social demcoratilor.

„Sigur ca ne pastram si ne continuam linia de a ataca la CCR. Am fost extrem de atent in aceste zile la semnalele care au venit dinspre aceasta zona a magistratilor si foarte multi dintre ei spuneau ca nu au nevoie de aceasta supraimunitate pe care acest amendament celebru le ofera. Am vazut seful PNL ca spune ca ei vor vota in forma care include acest amendament care din toate pozitiile, nu sunt jurist dar am vazut puncte de vedere, acest amendament face ca legea sa fie neconstitutionala. Imi pot imagina ca dl Orban va spune ca CCR e o curtea pesedista care se opune reformei in domeniul justitiei. Eu spun Ludovic Orban face un joc ipocrit pentru a se face că face. Este un alt motiv pentru care nu vom vota maine pentru desfiintarea SIIJ. Acesta ipocrizie de 2 lei pe care incearca sa o imbrace acum Orban este un joc politicianist. Poate ca ar fi bine dincolo de discutia despre desfintarea SIIJ sa discutam despre raspunderea magistratilor”, a declarat Grindeanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here