- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Sosoaca a mers la protestele minerilor din Valea Jiului: Eu...

VIDEO Sosoaca a mers la protestele minerilor din Valea Jiului: Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca si-a facut aparitia in urma cu scurta vreme la Valea Jiului unde minerii protesteaza continuu in subetaran de mai bine de 72 de ore. Sosoaca a declarat imediat dupa ce a ajuns ca toti parlamentarii romani ar fi trebuit sa fie prezenti in locul respectiv si sa coboare in mina pentru a vedea cum traiesc minerii. Acesta a numit Executivul actual drept „un asasin economic”. Sosoaca a ataca de asmenea in stilul sau cunoscut intreaga clasa politica despre care a spus ca „ar trebui sa sfarseasca nu in puscarii, ci la canal”.

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă.

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a spus, de la microfon, Șoșoacă, iar minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

”Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă.

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here