- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Sosoaca a protestat in urma cu scurt timp in fata ministerului...

VIDEO Sosoaca a protestat in urma cu scurt timp in fata ministerului Economiei si a cerut o discutie cu Claudiu Nasui, insa a fost refuzata: USR-ul, pe care atat l-au pupat romanii si l-au tinut in brate, uitati-va cum va trateaza! Guvernul actual trebuie sa plece si sa vina un guvern de uniune nationala! Minierii sunt aproape de a se sufoca pentru ca sa stai atatea zile la 350 de metri sub pamant, starea de satate se deterioreaza pana cand mori efectiv!

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosca a mers in acesta dimineata in fata ministerului Economiei unde a cerut o discutie cu ministrul Claudiu Nasui, insa acesta a fost refuzata. Intr-o inregistrare video pe pagina sa de facebook, senatoarea spune ca „aceasta este USR-ul pupat si tinut in brate de roman” si a cerut actualui Guvern sa plece pentru a venit un Guvern de uniune nationala. Acesta spune ca starea de santate a minerilor inchisi in subetran ar fi tot mai precara, sustinand printre altele ca „au o circulatie periferica proasta, cu picioarele umflate, le iese sangele prin piele.

USR-ul, pe care atat l-au pupat romanii si l-sau tinut im brate, uitati-va cum va trateaza. Cam astia sunt minstri care sunt numiti, in niciun caz votati de poporul roman. Guvernul actual trebuie sa plece si sa vina un guvern de uniune nationsala. Nu e posibil ca ministriul Economiei s sa isi permita sa isi bata joc de Guvern. Minierii sunt aproape de a se sufoca pentru ca sa stai atatea zile la 350 de metri sub pamant, starea de satate se deterioreaza pana cand mori efectiv. Oamenii aceia au o circulatie periferica proasta, cu picioarele umflate, le iese sangele prin piele. Noi suntem delegati de catre minierii din Valea Jiului sa dicutam problemele acestora cu domnul ministru. Claudiu Nasui a spus ca este sedinta. Ce sedinta? Cum sa ingropati voi Valea Jiului cum sa va bateti joc de minerii din subteran? Este inacceptabil iar acest comportamnet care va fi dat publicitatii inclusiv in Parlamentul European. Vom sesiza presa europeana.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Logged in as Redactie. Log out?

Please enter your comment!

Sari la bara de unelte Dezautentificare