Acasă Politica VIDEO Sustinatorii presedintelui Donald Trump, atacati in strada de catre protestatarii Antifa!...

VIDEO Sustinatorii presedintelui Donald Trump, atacati in strada de catre protestatarii Antifa! Antifa a aruncat in sustinatorii liderului de la Casa Alba inclusiv cu scaune, pietre si spray-uri iritante

Sustinatorii presedintelui in functie al Statelor Unite, Donald Trump, au fost atacati in strada de catre miscarea anarhista Antifa, miscare de extrem stanga prezenta la numeroase proteste Black lives matter dar si la intrarea foratata in Capitoliu de la mijlocul saptamani, o parte dintre cei prezenti la Capitoliu, dovedindu-se fiind prezenti inclusv la protestele BLM din vara acestui an.

Vineri, sustinatorii presedintelui Donald Trump au iesti sa isi arate sprijinul fata de preseditnele in functie. Desi protestau linistiti fluturand steguri cu numele lui „Donald Trump” pe acestea dar si steguri cu drapelul SUA, strigand „U.S.A” si neprovocand niciun fel de violente, protestatarii Antifa i-au atacat pe sustionatorii linisti ai presedinteliui Donald Trump. Antifa i-a atacat pe acestia cu divesre obiecte, inclusiv scaune si pietre si chiar spray-uri iritante, incercand sa ii opreasca din a isi desfasura protestul pasnic.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here