- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Tucker Carlson: Ucraina nu a admis asta niciodată ca racheta...

VIDEO Tucker Carlson: Ucraina nu a admis asta niciodată ca racheta cazuta in Polonia e a sa. Zelenski a mințit la televizor. Într-o țară în care libertatea presei a fost interzisă, cum a fost în Ucraina, te aștepți ca în restul planetei lumea să te creadă? Nu poți să-i arunci pe toți în închisoare! Trebuie să te întrebi: e timpul să ne oprim să-l sprijinim pe tipul ăsta? Să fie riscul prea mare? Ne minte intenționat ca să ne bage în război?

- Advertisement -

Tucker Carlson, prezentatorul din prime time al celei mai urmarite televiziuni de stiri din SUA, Fox News, l-a criticat dur pe presedintele Ucrianei, pe care l-a acuzat ca minte si dezinformeaza intentionat, in propriul interes, cu riscul de a esclada razboiul si in afara Ucrainei, in contextul in care politicianul nu vrea sa admita ca racheta cazuta in Polonia apartinea armatei ucrainene. Junralsitul a facut apel la cetateni si politicieni se sa gandeasca daca mai are rost sa se finateze militar o tara care are la conducere aasemenea lideri. Prezentatorul tv a reamintit ca oficialii de la Kiev au inchis cel mai mare segment al presei inca din primele zile de razboi.

„Lucrul care e relevant pentru noi: Ucraina nu a admis asta niciodată! Zelenski a mințit la televizor. Într-o țară în care libertatea presei a fost interzisă, cum a fost în Ucraina, nu te aștepți ca în restul planetei lumea să te creadă? Nu poți să-i arunci pe toți în închisoare! Deci a ținut să tot spună ceva ce nu era adevărat! Și aici îl citez pe el: ‘Nu am niciun dubiu că nu e racheta noastră. Cred că a fost o rachetă rusească, bazat pe rapoartele noastre militare!‘ Asta nu doar că nu e adevărat, deci trebuie să te întrebi: e timpul să ne oprim să-l sprijinim pe tipul ăsta? Să fie riscul prea mare? Ne minte intenționat ca să ne bage în război? Poate n-ar fi trebuit să-l sprijinim de la bun început… Poate e doar un alt corupt est european într-un trenning care vrea să ia cât mai mult din mâna americană”, a spus Tucker Carlson la Fox News.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -